Please enable JS

"De drie Dhoore broers uit Vlaanderen kregen in 2013 reeds veel bekijk met hun debuutalbum 'Modus Operandi'. Nu trekken ze nog meer bewonderaars aan met deze nog indrukwekkendere tweede release. Wat we horen in elke track zijn prima melodieën in combinatie met technische uitmuntendheid en zeldzame muzikaliteit van deze drie broers."

   |   fRoots Magazine

"Hun tweede studioalbum "Parachute" is een geweldige luisterervaring met pakkende melodieën, strakke groovesen hier en daar die kleine stukjes die tot de verbeelding spreken."

   |   Folk World Magazine

"Trio Dhoore typeert op briljante wijze de jonge generatie Belgische folkmuzikanten. Met krachtige melodieën, de totale beheersing van hun instrumenten en een goede smaak, boeien deze drie broers elk publiek met eigen muziek. Geïnspireerd door de traditionele muziek van de zuidelijke Lage Landen bewijzen ze dat akoestische muziek kan swingen, emoties opgewekt en zeer modern kan zijn in zijn eenvoud."

    |   Rudolstadt Folk Roots Weltmusik Festival

"Trio Dhoore is een prachtige vertegenwoordiger van de jonge generatie Belgische folkmuzikanten. Straffe melodieën van eigen hand, een perfecte beheersing van hun instrumenten en een goede smaak. Ze bewijzen dat akoestische muziek perfect kan swingen, kan raken en in zijn eenvoud erg modern kan zijn."

Toon Van Mierlo Naragonia, Hot Griselda

"Sommige groepen lijken uit het niets gekomen, zoeven met een rotvaart voorbij en zijn alweer vergeten terwijl ze nog niet eens uit het zicht verdwenen zijn. De gasten van Trio Dhoore kiezen resoluut voor die andere weg. Ze gunnen zichzelf de tijd om te groeien in de luwte en blijven intussen onophoudelijk schuren aan de klank en het samenspel waar ze het allemaal voor doen. Met resultaat, zoals je kunt horen... Goeie tunes van eigen makelij, eerlijke pretentieloze folk, swingend als een trein. Comme il faut, quoi. Maak plaats voor alweer een nieuwe generatie getalenteerde folkies!"

Maarten Decombel Mandolinman, SnaarMaarWaar
TRIO DHOORE ENDLESS DANCING