Please enable JS

 

 

STOMENDE FOLKMUZIEK GEGARANDEERD DOOR DRIE BROERS

Ward, Hartwin en Koen kennen mekaar al lang, al heel lang! De drie broers spelen al meer dan 20 jaar samen. Vroeger in het bos en op zolder, vandaag op het podium. Aan het concept is weinig veranderd; spelenderwijs hun eigen imaginaire wereld creëren waarin geen regels gelden en het zalig vertoeven is.

Door de jaren heen wisten de broers met hun vernieuwende instrumentale folk een eigen sound tot stand te brengen; een muzikale identiteit die moeilijk te linken valt met traditionele muziek uit eender welke regio maar die toch herkenbaar aanvoelt voor velen. De vele buitenlandse concerten in zowat heel Europa en Canada liegen er niet om.

Maar ook in eigen land wordt de muziek van Trio Dhoore gesmaakt. Het nummer "Endless Dancing" van hun laatste album ‘Momentum’ is regelmatig te horen op Radio 1. In 2017 stonden de broers "MainStage" tijdens Dranouter Festival en maakten ze hun "entree" in de Vlaamse cultuurcentra.

Diatonische accordeon, draailier, gitaar en elektronische effecten vullen elkaar naadloos aan in een muzikaal avontuur waarvan u op het puntje van uw stoel gaat zitten.

img

WARD DHOORE

GITAAR (Stevens) & LIVE ELECTRONICA
img

KOEN DHOORE

ELECTRO-AKOESTISCHE DRAAILIER (Hilsmann)
img

HARTWIN DHOORE

DIATONISCH ACCORDEON (Castagnari)

HOOGTEPUNTEN